Dags att inspireras av en av mina fina bloggkollegor här på Sköna hem. Och denna vecka är det Åsa Myrberg med bloggen @My casa som tipsar om hur du gör ett sjukt snyggt element av kopparrör. Det här kan du ju dessutom ha i badrummet som handdukstork. 

Så här såg elementet som hon hade där före hemmafixet började. Ett vanligt, ganska tråkigt element och det är ju så där det ser ut hemma hos de flesta. Jag har själv det problemet och har funderat på att bygga elementskydd men det här var ju hundra gånger tuffare.

Det ska ju dock sägas att du behöver ha en del speciella verktyg och att någon som har koll på läget kanske ska ge dig en hjälpande hand, så att du inte får översvämning i hela hemmet. Det är ju trots allt ganska viktiga saker såsom värme och vatten det här hemmafixprojektet handlar om. Men sjukt fint!

HÄR hittar ni hela inlägget med fler bilder och lite mer instruktioner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *