På Facebook är ingen olycklig eller misslyckad. Där berättar vi bara om välmående och framgång och det är lätt att tro att alla andra är så bra och har det så bra. Men Facebook ger ju en ganska skev bild av hur dina vänner egentligen är. 

Om du skulle komma hem till dina Facebookvänner så skulle deras hem ge en viss bild av vilka de är. Förmodligen en helt annan bild än den som visas upp på Facebook. Kanske finns en boksamling sorterad i alfabetisk ordning eller en slarvigt bäddad säng?

För att belysa det här skevheten bestämde sig fotografen Tanja Hollander för att under ett par års tid besöka alla sina 626 Facebookvänner och fotografera deras hem. Här är tre av vännernas hem och HÄR ser du mer av resultatet.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *