I helgen åkte jag för att lämna in en av mina absolut finaste möbler till försäljning på Bukowskismarket. Nu säljer jag alltså min ljusrosa Carl Malmsten-soffa “Samsas” i svängd modell. 

Ni som har följt bloggen eller mig på Instagram vet att jag tycker så sjukt mycket om soffan men eftersom vardagsrummet i nya lägenheten kräver lite större möbler och någon här hemma vill ha en soffa som man kan ligga raklång i och kolla på film så var det alltså dags att göra slut med soffan och skiljas åt.

Den är ljusrosa och inte alls lika stark i färgen som den nyproducerade varianten. Och tyget är i ovanligt gott skick. Köper du den här soffan ny idag får du pynta över 40 000 kronor, så det här kanske till och med kan ses som ett klipp!

Om du som köper den läser det här  får du lova att ta väl hand om den och hemskt gärna skicka en bild på den när den kommer hem till dig och ditt vardagsrum.

Ni hittar annonsen HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *