Jag är väl egentligen inget stort fan av Carolina Gynnings konst, eller snarare så att jag aldrig reflekterat så mycket över den, men den här idén fastnade jag rejält för.

Tavlorna och framför allt de i större modell kostar säkert skjortan och de skulle jag aldrig köpa. Men det finns också påslakan med hennes motiv. Idéen är att man bygger en ram av några plankor och spänner upp påslakanet i ramen och häftar fast tyget med en häftpistol. På så sätt får man en sjukt stor tavla, alltså hela 200 cm x 150 cm för bara en tusenlapp typ. Kanske dyrt för ett påslakan men ett riktigt bra pris för en tavla.
Idéen fick jag från Facebookgruppen Återbruka mera. Kolla hur snygg tavlan blev på bilden, som är lånad från Återbruka mera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *