Det här med pumpor på halloween… de ser ju så himla snygga ut när de står där på hustrappor med sina stora ögon och munnar utskurna. Men hur gör man? För att det inte ska bli kladdigt, felskuret och fult. Ja, är det något som jag verkligen är superdålig på så är det att pyssla med pumpor till halloween.

Därför har jag här sammanställt ett Pinterest-album med andra Halloweendekorationer som man kan göra utan att dissekera en pumpa.

Kolla in de här supercoola men rätt äckliga maskarna. De är gjorda av jello i sugrör. Mer info hittar du HÄR.

Ett roligt och enkelt sätt att klä en helt vanlig ljusslinga i Halloweenkostym med hjälp av lite svart tillklippt papper. Mer info hittar du HÄR.

Och de här är en av mina favoriter. Enkla glaslyktor får en elegant halloweenskrud med hjälp av lite spets. Mer info hittar du HÄR. 

Alla 23 pyssel hittar ni i Pinterestalbumet HÄR

Bildkällor till toppbilden: Alla bilder är funna på Pinterest. Bilden på toastolen kommer härifrån.  Ögonkransen och spöken med ansikten kommer härifrån. De blodiga ljusen kommer härifrån. Melonhjärnan kommer härifrån. Girlangen med spöken kommer härifrån. Girlangen av papper i svart, grått och orange kommer härifrån

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *