Fräscht hus i nyskick med genomgående neutrala och tilltalande ytskikt. Badrum med lyxkänsla, Två ordentliga sovrum, stort kök med gott om utrymme för matplats samt sällskapsrum med utgång till en fantastisk balkong i flexibelt läge och skiftande utsikt. Besiktningsprotokollet ser strålande ut. 

Så beskriver mäklaren från Svensk fastighetsförmedling objektet i annonsen på Hemnet. Medan många mäklare snackar om att man gör sitt största bostadsaffär när man köper nytt hem så skryter mäklaren i den här annonsen om att det här objektet kan bli ditt livs minsta bostadsaffär.

Varför? Jo, det är nämligen ett dockskåp som ligger ute till försäljning.

Och budgivningen? Ja, den är redan igång och har gått upp 20 procent över utgångspriset på 5 000 kronor.

Vilken pr-kupp! Men för en god sak. Intäkterna går nämligen till Barncancerfonden. HÄR hittar du alla dockhus som ligger ute till försäljning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *