Ingen jul utan snö. Eller? I det här slask- och gråvädret kan man ju spendera väldigt mycket tankar på sol, bad och varmare väder. Här är lite inspiration på resmål där du kan bo riktigt, riktigt flådigt. Helt enkelt, 10 hotellsviter som får dig att tappa andan.

1. MANDARIN ORIENTEL, LAS VEGAS

Detta moderna hotell ligger på Las Vegas Strip och erbjuder ett stort spa som ligger på 2 våningar samt ett modernt gym med ett yogarum. Alla rum på Mandarin Oriental at CityCenter Las Vegas har utsikt över Las Vegas Strip eller staden. Det 27 000 m² stora spaet på Mandarin Oriental har ett Shanghai-tema. Här erbjuds ett kinesiskt fot-spa och olika värme- och vattenbehandlingar. På 8:e våningen finns en möblerad terrass med badhytter, 2 pooler för simträning, 2 bubbelpooler och 1 avsvalkningspool. Varje timme går personalen runt och erbjuder olika bekvämligheter, som fryst frukt eller putsning av solglasögon. Haha, ja…ni läste rätt solglasögonputsning.

2. THE CONNAUGHT, LONDON

Redan vid ankomsten till det eleganta Connaught erbjuds du en skräddarsydd butler- och concierge-service. Hotellet ligger i den exklusiva stadsdelen Mayfair och har en restaurang med 2 Michelinstjärnor, ett holistiskt spa och 2 trendiga barer. Det här berömda hotellet i London har vackra och unika rum som alla har king size-säng, mysig ljussättning, en 32-tums plasma-TV och originalkonst på väggarna. I marmorbadrummen finns en plasma-TV och en duschkabin.

3. LAUCALA ISLAND RESOR, FIJI

Beskrivs som the million dollar getaway och jag kan ju inte annat än att hålla med. Så här ser sviten ut men om du klickar dig vidare så märker du snabbt att resorten är precis sådär turkos, milsvida hav och vita stränder som du bara kan drömma om så här års.

4. PARK HYATT SEOUL, SEOUL

Detta lyxiga, 5-stjärniga boende i stadsdelen Gangnam har en uppvärmd inomhuspool, gym och spa på översta våningen. Park Hyatt Seoul ligger knappt 1 minuts promenad från tunnelbanestationen Samseong. Hotellet har 3 restauranger samt särskilda faciliteter för personer med funktionshinder. De eleganta rummen och sviterna är inredda med naturligt ekträ och sten. Alla har fönster från golv till tak med utsikt över staden. I det egna badrummet i granit finns ett stort badkar och en uppfriskande regndusch.

5. HOTEL PLAZA ATHENEE, PARIS

Detta lyxiga 5-stjärniga hotell ligger på prestigefyllda Avenue Montaigne. Hotellet har ett Dior Institute-spa, 5 restauranger, en cocktailbar och en skridskobana. Här bor du elegant med badrum i marmor, 5 minuters promenad från Avenue Champs-Elysées. Alla rum och sviter på Hotel Plaza Athenee Paris har plasma-TV med över 200 on-demand-filmer. Du kan välja mellan 80 drycker i den egna minibaren och 5 olika kuddtyper för god nattsömn.

6. THE RAJ PALACE GRAND HERITAGE HOTEL, JAIPUR

När Raj Palace byggdes år 1727 var det stadens första palats. Det lyxiga och charmigt inredda hotellet ligger i centrala Jaipur, och har högt i tak och kristallkronor. Här finns en hälsoklubb och en avkopplande pool. De rymliga rummen på The Raj Palace har traditionell indisk inredning och antika möbler. I många rum finns museiföremål från kungafamiljens samlingar.

7. HARD ROCK HOTELL, VALLARTA

Denna all inclusive-anläggning ligger på stranden Bahia de Banderas i Nuevo Vallarta. Här erbjuds utsikt över Stilla havet, samt lyxiga faciliteter och idealiskt boende för en lugn och oförglömlig vistelse. Hard Rock Hotel Vallarta – All Inclusive har 2 pooler med barservice alldeles intill stranden. Som gäst kan du utforska omgivningarna i kajak, spela strandfotboll eller träna i det fullt utrustade fitnesscentret.

8. PALAIS NAMASKAR, MARRAKECH

Palais Namaskar i Marrakech ligger 25 minuters bilresa från den gamla medinan. Här finns en utomhuspool med solstolar, ett hälsocenter och limousineservice. Palais Namaskar erbjuder lyxigt boende i rum, sviter och villor och några har den här vackra utsikten.

9. ROME CAVALIERI, WALDORF ASTORIA HOTEL & RESORT, ROM

Rome Cavalieri, Waldorf Astoria Hotels & Resorts ligger omgivet av en stor trädgård i medelhavsstil. Här bor du på en kulle i Montemario med utsikt över Rom och Vatikanen. Hotellet har rymliga och lyxiga rum med balkong samt ett 2 500 m² stort hälsocenter.De eleganta rummen har ett badrum i marmor och en balkong med utsikt över antingen trädgården eller Roms historiska centrum. Rome Cavalieri har 2 restauranger och 4 barer. Restaurangen La Pergola med 3 Michelinstjärnor ligger på takterrassen och serverar gourmeträtter. På L’Uliveto kan du njuta av klassiska italienska och internationella rätter på terrassen vid poolen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *