Trådkorgar i lackad metall, koppar och mässing ser vi mycket av just nu. Här visar jag hur du superenkelt gör dina egna av armeringsnät från byggvaruhuset.

För ett tag sedan hittade jag ett amerikanskt youtubeklipp med två tjejer som hade gjort sådana här korgar och när jag visade klippet här på bloggen så fick jag massor med mejl från er läsare som undrade var man kunde köpa sådant här nät. Många av er hade letat men inte hittat något. Nu kan jag meddela att det finns på hobbyaffären Material som ligger på Södermalm i Stockholm men som också finns online. Där fick jag tag på mitt nät. Där kan du köpa ett ark, vilket räcker gott och väl till sådana här korgar.

Vill du köpa större mängder finns det också i rullar på till exempel K-rauta. Och det kallas armeringsnät.

Hur gjorde jag korgarna? Fler av mina bilder och alla instruktioner i steg för steg hittar du HÄR

Gillar du hyllan på bilden? Du kan göra den själv. HÄR hittar du fler bilder och instruktioner.

Foto: Angelica Söderberg/#JMinspiration

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *