Att byta kuddfodral på kuddarna i soffan är ett superenkelt men effektivt sätt att förändra lite grann hemma. Men alla kanske inte gillar att sy för hand, plocka fram symaskinen eller gå ut och köpa nya kuddfodral varje gång man vill ha lite nya färger i soffan.

81-4850 505113 KUDDFODRAL APRIKOSROSA Aprikosrosa HEMTEXTIL Ellos Home JOSEFINE  Kuddfodral Josefine Kuddfodral med tryck på fram- och baksidan. Dold dragkedja i botten. Stl 40x60 cm. 16160-HEM03 16141-HEM02

Kuddarna på bilden här ovanför kommer ifrån Ellos och liknande kan du absolut göra själv enligt de här två teknikerna.

Här är två tips på hur man gör nya kuddfodral utan att sy ett endaste stygn. Och jag älskar båda lösningarna. Så smart, så snabbt och så fin!

Skärmavbild 2016-03-07 kl. 11.12.24
1. Limma istället för att sy
Den här lösningen har jag tipsat om förut men jag tycker att den är så sjukt smart att den tål att visas igen. Istället för att sy ihop ett kuddfodral så använder du limpistolen. Se hur du gör HÄR.

Skärmavbild-2016-03-07-kl.-11.24.02

2. Knyt istället för att sy
Den här bilden ser ju inte mycket ut för världen, men knyttekniken är enkel att göra och blir ju också riktigt snygg. Verkligen värd att kolla in. Kolla in FILMEN för att se hur du knyter ett kuddfodral utan att sy.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *