Skärmavbild 2016-03-13 kl. 17.22.11

Saxar, pennor, papper, lim – ja, listan kan göras lång. Idag beställde jag 17 skåpstommar från Ikea för att bygga en gigantisk pysselförvaring till mitt arbetsrum. Skåpen ska också fungera som rumsavdelare med ett inbyggt fönster. Resultatet får ni se framöver.

Kan nog ta ett par veckor att bli färdigt med tanke på allt annat som händer här hemma med badrumsrenoveringen, riven köksvägg och utbyggd klädkammare. Men det är lika bra att dra igång alla projekt på en gång när det ändå är byggdam överallt.

Så innan förvaringslösningen är på plats funderar jag mycket på hur skåp och lådor ska “inredas” för att få till den smartaste förvaringen för penslar, textilier, papper, verktyg och en miljon massa mer saker. Och just nu hämtar jag inspiration från TheSorrygirls.

Och vill du ha ännu mer inspiration från det grymmaste pysselskåpet ever? Ja, då rekommenderar jag att spanar in den HÄR lösningen. Perfekt för dig som inte har ett helt rum att avvara för pyssel utan kanske bara ett hörn i sovrummet eller vardagsrummet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *