monica.karlstein.hemmafix.hemmafixbloggen.repurposed.symaskin.lampa_.upcycling.42

Här om dagen bloggade jag om min symaskinslampa som jag tycker så mycket om. I bakgrunden av bilden skymtar en solrosgul väggklocka som också till formen är lite lik en blomma. Jag har fått ett par frågor kring den på mejlen från några som undrar var den kommer från. Jag tänker att jag svarar här på bloggen så får ni alla veta.

Klockan är egentligen en del av en maskin som klipper solrosor på fältet och inte alls någon väggklocka. Jag hittade den på en loppis i USA och föll direkt. Butiksinnehavaren fick väga den innan jag slog till eftersom jag inte var säker på om jag skulle få plats med den i resväskan med tanke på att den är helt gjord i järn och vägde flera kilo. Men jag åkte ju på övervikt ändå, så den fick följa med hem trots allt. Väl hemma i Sverige köpte jag ett urverk och satte fast i hålet i mitten så att den numera fungerar som väggklockan hemma hos mig.

Så njae, det blir nog svårt att köpa en likadan men det är kanske möjligt att hitta en på en loppis någon stans…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *