Skärmavbild-2016-05-01-kl.-23.57.17

Det här tipset tycker jag ser så roligt ut. Och hur sjutton kommer man på det här?
Även om jag kanske inte skulle ställa mig och bygga en sådan här juicepress så skulle jag absolut kunna använda botten av en petflaska nästa gång jag pressar en apelsin eftersom jag inte har någon citruspress. Formen på botten av flaskan ser ju nästan ut att vara gjort för det.

Kolla in hur du bygger din egen juicepress i klippet här.

SUGEN PÅ FLER SMARTA LIFE HACKS?

1. Klädnypan som löser badrumssnusket på semestern. 
2. Så här stryker du kläder med locktången. 
3. Slipp brandfarliga, trasiga sladdar med en enkel fjäder. 
4. Så rensar du blåbär minst tio gånger snabbare.
5.  Så håller du bananerna gula längre.
6. Så får du plats med dubbelt så mycket kläder i garderoben.  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *