inredningstips hyresrätt

Bor du i hyresrätt eller ska du hyra en sommarstuga i sommar? Har du en tråkig hall, kök eller ett slitet och tråkigt badrum som du inte vill investera i och renovera eftersom du inte vet hur länge du ska bo kvar eller för att du inte äger ditt boende? Då kan du inspireras av de här tipsen här intill.

Det går att inreda fint även om hur inte spenderar så mycket pengar eller gör så stora förändringar. Du kan fräscha upp badrummet med kakeldekor, måla hyresrätten för att skapa stor förändring snabbt. En hink färg behöver inte kosta så mycket och väljer du en hyfsat neutral färg så slipper du förmodligen återställa när du flyttar.

Det finns som sagt jättemycket du kan göra även om du hyr en lägenhet. Kolla här nedanför.

21 sätt att fräscha upp din hyresrätt – idéer för kök, badrum och hall

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *