Namnlöst-2

Idag vill jag dela med mig av en av de största sakerna i mitt liv här på bloggen. En sak som vi under nio månader och tio veckor låtit vara en hemlighet i sociala medier, som vi har behållit för oss själva och bara delat i lugn och ro med nära och kära. I början av juni födde jag en liten pojke.

Juni var en fantastisk tid att få barn i. Strax innan semestern så att vi från början fick vara hemma båda två och landa i den här otroligt häftiga och lyckliga men också tumultartade förändringen i vår familj.

De första dagarna förstod jag inte för mitt liv hur jag någonsin skulle få rätsida på vardagen igen. När jag efter en ganska dramatisk förlossning och ett par kaotiska första dagar hemma hade ett par dagar ensam med Lilla T så bara rusade tiden iväg och det kändes som om jag behövde välja mellan att gå och kissa eller hinna klä på mig när han sov.
Därav min plötsliga tystnad här på bloggen. Vi ville glädjas och njuta lite av den nya vardagen ensamma och för oss själva i ett par veckor innan jag delade den underbara nyheten med er och i sociala medier. Men nu har vi landat och njutit hela sommaren ute på våra landställen ihop med familjer och vänner och spenderat timmar på att bara titta och förundras över vår lilla underbaring. Nu är vi hemma igen och Lilla T ligger här bredvid mig och sover och jag riktigt längtar efter att få fylla vårt hem och bloggen med massor av nya och spännande projekt under hösten.

Det bästa med föräldraledighet förutom att få hänga med Lilla T är ju att jag kommer att få mer tid för hemmafix. Och dessutom har vi ett barnrum som ska göras i ordning.

Så, säg hej till Lilla T och välkommen till hösten och alla hemmafix som följer med den.

9 kommentarer

///////////////
 1. Helena

  ❤️Stort & varmt grattis till lilla T ❤️ Kram Helena A

  1. hemmafix

   Åh tack fina du! Kram!

 2. vita_margarita

  Stort stort Grattis till ett av livets stora under!!!

  1. hemmafix

   Tack så hemskt mycket. 🙂

 3. Lotta

  Grattis.
  Helt rätt att hålla detta privat.Fortsätt med det.Detta är en inredningstidning &blogg och jag som läsare vill ha fokus på inredning inte bloggarens privatliv.

  1. hemmafix

   Tack!
   Vad kul att du är här på bloggen och vill ha fokus på inredning. Så vill jag att det ska vara.
   Ha en fin måndag!
   Monica.

 4. Anna

  Stort grattis! Bra hemmafix 🙂

  1. hemmafix

   Tack snälla Anna! 🙂

 5. Monica Kallin-Ticconi

  Ett stort,stort grattis till er <3
  Kram,
  Monica i Rom

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *