Kanelbullens dag 2016: Världens godaste kanelbullekladdkaka. I morgon är det den 4 oktober och kanelbullens dag. Men kanelbullar i all ära – de är aldrig så saftiga och goda som direkt efter man har bakat dem. De blir torra och tråkiga så snabbt. Så därför vill jag idag tipsa om ett mycket godare recept på tema kanelbullar. Nämligen världens godaste kanelbullekladdkaka.

Det bästa av två världar helt enkelt. Smaken av kanelbullar med himmelska kryddor som kanel och kardemumma och konsistensen av en kladdig kladdkaka. Kanelbullekladdkaka helt enkelt. Och den är dessutom sjukt mycket lättare att göra än klassiska kanelbullar.

Min fina bror Thomas som matbloggar på Karlstein.nu har komponerat ett helt galet gott recept som ni bara måste testa. HÄR hittar ni receptet till hans kanelbullekladdkaka.

Kanelbullekladdkakan är faktiskt i klass med den här fantastiska äppelkakan med mandelmassa som jag berättade om härom veckan.

Kanelbullens dag: Världens godaste kanelbullekladdkaka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *