hylla-spegel-hemmafix-monica Här om dagen tipsade jag om hur du bygger ditt eget badrumsskåp i stil med Ikeas gamla badrumsskåp Molger, som nu verkar ha utgått. Och då snubblade jag också över den här roliga hyllan med krossat spegelglas.

Här hemma är det bara hallen som vi egentligen har kvar att möblera. Alla andra rum har vi börjat få ordning på, men hallen som är cirka 10 kvadratmeter innehåller egentligen ingenting så när som på en sittbänk som blivit över och som inte hade någon annan plats för. Men vi funderar på någon form av sideboard, vägghylla och spegel. Och då vore ju en sån här variant himla kul.

HomeMadeModern har här gjort en hylla med inbyggt krossat glass.

Så gör du

Kolla in hur du gör här i klippet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *