hangange-ampel-hemmafix-lader-massing-monica-karlstein För ett tag sedan tipsade jag om hur du gör den här hängande ampeln av läder och mässing för att hänga kokedamas i. Nu har jag bytt ut de gröna växterna mot amaryllis.

Den högra är ju redan på sluttampen men den vänstra står nu i full blom och den mittersta blommor nog om någon dag. Så typiskt att de inte blommor samtidigt vilket såklart hade varit allra finast. Men så här i etapper får man ju å andra sidan njuta av blommorna längre.

Juliga bordsdekorationer

Vill du se fler juliga dekorationer med växter och blomster? Kika då på mitt inlägg “10 dekorationer för julens festligheter“.

Julpyssel, julpynt och juldekorationer

Vill du se fler julpyssel som du kan göra själv? Kika då på mitt inlägg “10 stämningsfulla men billiga julpyssel“.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *