Söndag och dags för veckans “Junk Junkies”. Den här gången har en rostig taggtråd förvandlats till taklampa. 

Det här hemmafixprojektet hade jag haft i huvudet i flera år. Men ibland är det så det är. Idéer behöver växa fram och stötas och blötas i huvudet för att sedan förverkligas. Men jakten efter en lagom rostig taggtråd har inte varit helt lätt. Den här taggtråden hittade jag övergiven i skogen förra året och jag hoppas att jag gjorde markägaren en tjänst som städade rent skogen från den – eller åtminstone älgarna som numera slipper få taggarna i fötterna. Jag lät den ligga kvar i skogen fram till i somras, men när den legat i ett år tyckte jag att den kunde klassas som övergivet skräp.

HÄR hittar du fler bild och instruktioner i steg för steg.

Sugen på mer inspiration på tema junk och återbruk? Kika då här.
1. 111 saker du kan göra av lastpallar.

2. Rostig kratta blir annorlunda klädhängare.

3. På sakletarjakt och road trip i USA.  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *