Halloween närmar sig och eftersom mitt förra inlägg med 23 HALLOWEENPYSSEL blev så uppskattat kommer här 7 nya pyssel med halloweentema som hela familjen kan göra och ha glädje av. 

1. LYSANDE HÄNDER
Här kan du använda batteridrivna ljus i blockljusstil men det borde gå lika bra med ett glas med någon batteridriven ljuskälla inuti.

2. LÄBBIGA TATUERINGAR
Det här är ju en kul detalj till halloweenfesten. Tatueringar att pryda kroppen med.

3. HANDEN I GODISPÅSEN ELLER GODISPÅSEN I HANDEN? 
En engångshandske blir perfekt som godispåse åt gästerna. Men ett band eller snöre knyter du igen den dallrande handen.

4.  SPÖKSLINGA
Av en vanlig ljusslinga och några plastmuggar gör du upplysta spöken på slinga. Himla fiffigt. Lätt att göra och lätt att återställa när halloween är över.

5. FÄRGGLADA GIFTSPINDLAR
Av ett gäng piprensare böjer du till spindlar i olika färger och storlekar. Dessa kan de sedan gömma där familjen minst anar – i sängen, bakom toaletten, i kylskåpet, i skorna…

6. HALLOWEENLYKTOR
Av ett gäng vanliga glasburkar, till exempel syltburkar, och lite färgad tråd fixar du enkelt fina ljuslyktor. Linda tråden tajt runt burkarna till du får ett mönster du gillar. Färgerna som känns extra mycket halloween är organge, svart och mörkrött.

7. BLODET DROPPAR
Med lackstång som du använder vid julklappsinslagning kan du ge blockljuset ett läskigare utseende. Värm lacken till dess att den rinner och låt det ringa längs ljusens kanter.

De här pysseltipsen kommer ifrån ICA hemma.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *