Julpyssel står för dörren och den här högtiden är verkligen som gjord för hemmafix och DIY och ingen gillar julen mer än jag. Här har jag pysslat ihop en krans till ytterdörren av julgranskulor. Ett pyssel för vuxna och barn. 

Ytterdörren är det första du och dina gäster ser när ni kommer hem och det sista ni ser när ni går. Sprid julstämning redan i trapphuset eller i trädgården och gör grannarna glada nu när julen snart står för dörren.

Fler av mina bilder och alla instruktioner hittar du på Hitta hem.

SUGEN PÅ MER JULPYSSEL? Klicka på någon av länkarna här nedan.
1. Fixa granen med tejp 

2. Fixa stämningsfulla ljusstaken

3. Fixa vackra servettringar till julbordet

4. Dekorera julgruppen

5. Piffa upp köket

Foto: JM/Angelica Söderberg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *