Skärmavbild 2016-02-22 kl. 09.49.25

Just nu har jag inte ens ett badrum. Öppnar man dörren till badrummet hemma syns bara en enda stor grusgrop, på grund av en vattenskada. Men innan det hade jag ett badrum som jag verkligen älskade. Och jag försökte att alltid hålla det rent och fräscht eftersom just badrum lätt blir så äckliga och dammiga. Och utöver den där vanliga rutinstädningen, vad mer behöver göras rent? Och hur gör man? Och åh, så jag längtar till badrumsrenoveringen är klar hemma. 

Här är fem saker i ditt badrum som du kanske inte ens tänker på att hålla rent men som ändå är superviktiga.

BEHÖVER DU FLER STÄDTIPS? 
1. Fuskstäda på 20 minuter – strålande resultat.
2. 10 anledningar att städa med vinäger (?!)
3. 10 smarta (och galna) life hacks för en enklare vardag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *