De ljusa träslagen ser vi ju överallt just nu. Och det finns ju massor av fantastiskt vackra och trendiga möbler som kostar skjortan. Men här är 5 tips på hemmafix och DIY med ljust trä som du kan göra själv även med en liten budget. 

insta.fixad_jm_hemmafix_1 (1)
1. Bygg blomhylla av rundstav 
Jag har byggt en blomhylla av mdf-skivor och rundstav och tänkte på mammas pelargoner när jag kom på idén. HÄR hittar du mer information.

JM_Hemmafix

2. Fixa extra klädförvaringen
Häng kläderna snyggt. Och enkelt. Jag har gjort en hängande klädförvaring som är superenkel att göra, tar liten plats och är dessutom stilren och snygg. Allt som behövs är en rundstav och lite lädersnören. HÄR hittar du mer information.

monica-karlstein-hemmafix-hylla

3. Återvinn stegarna…eller bygg nya
Oavsett om du har hittat två gamla trästegar på loppis eller om du vill bygga dina egna är den här hyllan en enkel match att fixa. Några plankor som hyllplan och lite verktyg som de flesta av oss har hemma och hyllan är byggd på ett par timmar. HÄR hittar du mer information.

//"hemmafix"//

4. Låt kemiglasen blomstra
Inredaren och även min kollega Ernst Kirchsteiger är ju rundstavens stora okrönta konung och efter att ha inspirerats av hans fina hängande bord och ljuskrona, som båda är byggda med rundstav, kom jag på att jag skulle återanvända ett gäng provrör av glas som jag hade hemma. HÄR hittar du mer information.

//"hemmafix"//

5. Bygg hyllor i kvadrat
Med några träplankor och ett gäng skärp kommer du långt. Här har jag gjort hyllor i kvadrat för ett vardagsrum. HÄR hittar du mer information.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *