Fixa personlig och smart förvaring med papplådor

Förvara smart kan ibland vara svårt, men förvara snyggt behöver inte vara särskilt knepigt. Här visar vi hur du enkelt förnyar din förvaring med lite färg. Ett projekt som dessutom passar hela familjen. Kanske kan var och en få måla sin egen låda på hatthyllan?

Ordning och reda med smart förvaring

Det där med förvaring kan ju vara lite av en dröm – men svår att få till. Igår kväll satte jag upp ett gäng Elfahyllor i vår nya klädkammare hemma och det kommer nog att bli himla snyggt. Men ni skulle se hur den såg ut innan. Då bara kastade vi in allt ifrån cykelhjälmar, pumps, jackor, kostymer och cyklop in genom dörren och stängde snabbt – och hoppades att inget skulle fastna emellan. Men nu ska det bli ordning och reda med snygg och smart förvaringslösning och på hyllorna ska det stå uppmärkta förvaringslådor med lock, korgar och hyllsystem. Dessutom ska det bli en sväng till Ikea i veckan för att se över krokar, garderober och skoförvaring.

Fixa personlig prägel på förvaringslådorna

Här har jag målat ett gäng förvaringslådor i papp och trä. Ett kul hemmafix för barn och vuxna som är enkelt att göra och blir en snygg detalj i hallen, garderoben, badrummet eller i sovrummet.

HÄR hittar du flera bilder och instruktioner i steg för steg.

Sugen på fler förvaringstips?

1. 73 smarta förvaringslösningar som du inte tänkt på förut.
2. 9 hemmafix som ger dig smart och snygg förvaring hemma.
3. Bygg superenkla klädhängaren på bara 20 minuter.

Foto: JM Inspiration/Angelica Söderberg. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *