Smart förvaring är väl något som vi alla längtar efter. Förvaringslösningar som tar liten plats med samtidigt slukar massor av saker. Här är 7 hemmafix eller DIY med förvaring som gemensamt tema, oavsett om det gäller förvaring av stora eller små saker. 

Skärmavbild-2015-09-13-kl.-16.56.39

1. Bygg supersmarta sängförvaringen
En sådan här smart säng borde jag ha byggt under åren när jag bodde på 22 kvadratmeter. Den här funkar ju också superbra i ett barnrum och innehåller ju massor av space för barns alla leksaker. Och tänk, vilken rolig koja det skulle kunna bli. HÄR ser du mer hur man gjort.

ball-storage1-300x449 (1)

2. Fixa förvaringen för den med många bollar (i luften)
Den här förvaringen älskar jag. Den passar perfekt i garaget eller förrådet för hårda bollar och leksaker men också i barnrummet för mjuka bollar och leksaker. Så praktisk! Med en sådan här bollförvaring blir det enkelt att städa och enkelt att plocka fram och leka. HÄR hittar du mer information.

Skärmavbild-2015-09-06-kl.-14.30.36-1 (1)

3. Fixa snygga trådkorgarna
Trådkorgar i lackad metall, koppar och mässing ser vi mycket av just nu. Här visar jag hur du superenkelt gör dina egna av armeringsnät från byggvaruhuset. HÄR hittar du en film på hur man gör och HÄR hittar du fler bilder och instruktioner.

JM_Hemmafix

4. Bygg en klädhängare av rundstav och lädersnören
Häng kläderna snyggt. Och enkelt. Jag har gjort en hängande klädförvaring som är superenkel att göra, tar liten plats och är dessutom stilren och snygg. Allt som behövs är en rundstav och lite lädersnören. HÄR hittar du mer information.

Skärmavbild-2015-10-04-kl.-17.47.55
5. Bygg förvaringskorgen av kopparrör

Ben Uyeda har gjort en cykelkorg av kopparrör och jag funderar på om jag ska göra likadana och använda dem som vanliga förvaringskorgar hemma. Supersnyggt tycker jag. HÄR hittar du mer information.

kapphängare_galgar_efter1

6. Bygg en annorlunda kapphylla
Ett gäng galgar och en planka har väl de flesta tillgång till. Jag ville göra en annorlunda förvaringslösning som överaskar men som samtidigt alla kan klara av att göra. Här är en kapphängare och hatthylla i ett som garanterat kan höja dina gästers ögonbryn. Den passar i hallen såväl som i badrum eller till och med kanske även i sovrummet. HÄR hittar du fler bilder och instruktioner.

39_inomhus_8-640x959

7. Återvinn rustika jackhängaren
Den här krattan hittade jag för några år sedan och i förra lägenheten hängde den länge innanför ytterdörren. HÄR finns fler bilder och instruktioner.

//"hemmafix_klädhängare_kopparrör"//

8. Fixa klädhängaren av kopparrör
Jag bestämde mig för att råda bot på bristen av klädförvaring och tillverkade en klädställning av ett gäng planhyvlade plankor och rör det stora trendmaterialet koppar. HÄR hittar du fler bilder och instruktioner.

//hemmafix_barnbyrå//

9. Förvandla byrån i barnrummet till hängande klädförvaring
En sliten och gulnad byrå i furu har vi väl alla en gång haft? Men trots att vi tror att hoppet är ute och mer än gärna kör den till tippen har den chans till ett nytt liv. Till slut blev jag så trött på den att jag nästan kräktes och bestämde mig för att slänga ut ett par lådor, återanvända fronterna och göra en hängande klädförvaring till ett barnrum. HÄR hittar du fler bilder och instruktioner.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *