Skärmavbild 2016-05-11 kl. 16.19.46

Den här idén med lampskärmar gjorde av virkade gamla dukar har vi ju sett jättelänge nu, men så många av instruktionerna funkar inte och resulterar bara i att dukarna sjunker ihop till en liten hög. Och dessutom är det kanske inte längre så kul att göra den här idén som en taklampa. Men till trädgården på sommarfesten tror jag att den kan vara fantastiskt vacker.

Så gör du en vacker lanterna till trädgårdsfesten

Tänk er flera sådana här i varierande storlekar med glasburkar med värmeljus inuti och som hänger i träden i trädgården. När det skymmer. Som sagt, jag tror att det skulle bli supervackert. Här är instruktionen.

Mer bröllopsinspiration

1. Gör egna bröllopsinbjudningar – 6 olika stilar
2. Kul idé för att torka glädjetårar.
3. Bordsdekoration och bröllopsdukningar – 2 stilar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *