diy-glasflaskor-blomvas-glasburk-hemmafix

Blomvas i glas med blommor från en äng. Finns det något vackrare. Och även om blommor är vackra i sig så gör vasen ofta mycket för känslan och utseendet. Så klart kan du köpa din vas på Ikea eller Mio eller så kan du gå till Ica eller Coop och leta efter glasflaskor med fina former och sätta personlig stil på vasen med hjälp av lite färg, snöre eller vad du nu har hemma i lådorna. När du har använt upp innehållet i flaskorna från mataffären återvinner du dem enkelt som blomvaser.

Här är tre tips på hur du snyggar till återvunna glasflaskor och glasburkar med hjälp av lite färg.

Fler sätt att återvinna flaskor och burkar

  1. 3 hemmafix du kan göra själv av vanliga glasflaskor.
  2.  Gummisnoddsmålade glas för värmeljus. 
  3. Glas för värmeljus kläs i mormors virkade kostym. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *