skruvmejslar_kladhangare-hemmafix-diy

Här hemma har jag som en liten klädkammare proppfull av verktyg, färgburkar och diverse byggmaterial. Där inne är det oftast ett enda stort kaos och jag kan vara glad om det går att stänga.

Oftast trycker jag med all kraft igen dörren och hakar snabbt som tusan på låset så att dörren inte far upp igen med full kraft. Och varje gång så tänker jag att jag någon gång ska ordna upp där inne bland verktyg och bråte. Med ordentliga hyllor och överskådlig förvaring för all hemmafix-utrustning.

Nyligen hittade jag den här idén där man bygger själva förvaringen av verktyg. Ett gäng udda skruvmejslar har målats i vitt och sedan ett lagar i en annan kulör. Och så vips, så används skruvmejslarna som krokar för andra verktyg. Den här lösningen kan ju också användas som förvaring för kläder i hallen eller sovrummet om man skulle vilja.

HÄR hittar du fler bilder och instruktioner i steg för steg.

Mer inspiration för pysselrummet eller verkstaden

  1. Så fixar du smartaste förvaringen till ditt pysselrum.
  2. Har du inget eget pysselrum? Då är det HÄR världens bästa alternativ.

Idé och foto: Home made modern

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *