Skärmavbild 2016-05-26 kl. 15.42.58

Korgar, korgar och korgar. Är det någon detalj eller något material som har slagit stort i inredningsvärlden under året och spås hålla i sig även den andra delen av 2016 så är det korgarna.

Och de är ju fantastiska. Dels kan de fungera som förvaring på golvet invid soffan eller sängen eller i hyllor och skåp. Men många varianter är så vackra att se på att de också blir fina som dekoration på väggarna. Är de lite styvare kan de då dessutom funka att lägga eller ställa små detaljer inuti dem.

Här är ett snyggt exempel på hur ett gäng korgar från Ikea kan göra sig snyggt på väggen. Men de vackraste korgarna är de som har många år på nacken och går att hitta på loppisar längs landsvägarna i sommar – så håll utkik!

Mer inspiration om korgar

1. Gör dina egna mässingsfärgade trådkorgar av armeringsnät.
2. Återvinn lövkorgen från trädgården till en annorlunda lampa.

Foto: Ragnar Ómarsson/Ikea Livet hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *