Bygg din egen spiraltrappa – ett supersnyggt hemmafix.

Vi har en spiraltrappa hemma i köket som är ganska stor och klumpig men samtidigt en rätt häftig detalj. Den är svart och tung och robust i stål. Vi har länge funderat på om vi ska byta ut den till något nättare, ljusare och snyggare och det var när jag letade snygga alternativa trappor som jag hittade den här. Och det kan ju vara en av de coolaste spiraltrappor jag sett och jag älskar att man kan bygga den själv – av plywoodskivor. Vilket oväntat material.

Jag har inte i huvudet vad plywoodskivor kostar men så fasligt dyrt behöver det nog inte vara.

Bygg din egen spiraltrappa – ett supersnyggt hemmafix.

Kolla in hur man gör i klippet. Superhäftigt.

Fler saker du kan bygga av trä

  1. 5 DIY med ljust trä.
  2. Bygg ditt eget rustika matbord.
  3. Bygg en annorlunda och supersnygg sänggavel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *