hemmafix_jm_tavlor_1 Att inreda ett barnrum kan vara lite knepigt. Lagom till att du är klar har barnet vuxit ur Stålmannen eller bytt favoritfärg och vill ha något annat. Här tipsar jag om en väggdekoration som du på bara några minuter kan byta ut när du eller barnet tröttnat och vill ha något annat.

Broderiramar finns att köpa i hobbybutiker för någon tia och är enkla att jobba med. Det här helgfixet kan du därför enkelt göra tillsammans med barnen. Låt barnen välja den textil som han eller hon gillar eller varför inte rama in favorittröjan när den är urvuxen?

Du behöver

Broderiram, textil, dubbelhäftande tejp, sax.

Så gör du

HÄR hittar du fler bilder och instruktioner.

Mer barnrumsinspiration

1. Sy ditt eget tipitält. 
2. 6 enkla och prisvärda sätt att pimpa barnrummet.
3. 6 hemmafixprojekt som du gör ihop med barnen. 

4. Förvandla furubyrån till barnens drömmöbel. 
5. Klipp din egen mobil till spjälsängen eller vaggan. 

Foto: JM Inspiration/Angelica Söderberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *