Gör en egen paketkalender till barnen. För många barn är 24 december en spännande dag och väntan kan vara lång. Med en adventskalender gör du längtan lite roligare. Varje dag behöver inte innehålla en present. Några kärleksfulla ord eller beröm räcker långt. Det är kärleken som räknas.

Om ett par dagar är det dags att inviga julkalendern. Här har jag gjort en paketkalender till barnen av en planka, ett gäng klädnypor och 24 små överraskningar.

Julkalender, paketkalender, monica karlstein, hemmafix Du behöver: En planka, snöre för upphängning, sandpapper, bets, en trasa eller en bit hushållspapper, 24 klädnypor, penna, trälim, dekoration till exempel snöflingor eller renar, presentpapper och paketsnöre, 2 skruv eller spik för upphängning och skruvdragare eller hammare.

Julpyssel och julpynt att göra själv

1. 43 julpynt för både barn och vuxna.
2. Fixa granen med tejp
3. Fixa stämningsfulla ljusstaken
4. Fixa vackra servettringar till julbordet
5. Dekorera julgruppen
6. Piffa upp köket

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *