//"hemmafix_klädhängare_kopparrör"//

Igår tipsade jag om hur du bygger din egen skrivbordslampa av kopparrör. Samtidigt länkade jag till ett gammalt blogginlägg om hur du kan göra den här klädställningen själv. Och då damp det ner flera mejl i inkorgen med förfrågningar från er fina läsare som undrade om ni kunde få köpa den av mig. Så glad jag blev. Tack! 

Och då slog det mig att jag även fått mejl förut från någon av er som gärna velat köpa klädställningen av mig. Men dessvärre har jag dåliga besked att ge er. Jag vill gärna med behålla den själv, men kan berätta att den är både enkel och billig att göra. Så det är helt klart värt att ta tag i projektet med era egna händer. HÄR hittar du instruktionen och fler bilder på klädställningen.
Lycka till!

Vill du ha mer inspiration med hemmafix och DIY av koppar?
1. Bygg ditt eget bord av koppar och marmor.
2. 7 snygga projekt att göra själv av koppar.
3. Gör din egen tvättkorg av kopparrör.
4. 3 roliga hemmafix att göra själv av koppar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *