När trendgurun Stefan Nilsson listade årets trender fanns industristilen fortfarande med – trots att den har hängt med ett tag. Men den är nu uppdaterad med mer metall. En industristil 2.0 helt enkelt.

Jag har tidigare berättat om den lägenhet som jag fick i uppdrag att inreda nyligen. Här kan ni kika på moodboarden för vardagsrummet och sovrummet. Matdelen hänger ihop med soffdelen så därför har jag fortsatt med det guldiga/mässingstonerna från till exempel soffbordet och fångat upp den nyansen i ljusstakar och belysning i matdelen även om jag här har valt att använda mig av mer trä i olika toner och med rustik känsla.

Helt enkelt en moodboard med en uppdaterad version av industritrenden.

kök och matdel i industristil.

Hylla, bord, stolar utan armstöd, ljusstakar, belysning och kökshanddukar från Ellos. Tavla från Desenio. Stol med armstöd från Rum21.

3 kommentarer

///////////////
  1. Chatrine

    Jag älskar att blanda trä och metall i intredning. Så snygg kontrast! Vi fortsätter med den mixen i den nya kollektionen som är på gång. Hoppas den blir lika uppskattad som den förra (första) ?

  2. Eva Holm Blavier

    Thonetstolen med karmar finns inte hos Ellos o jag undrar var den finns att köpa?

    1. hemmafix

      Hej Eva,
      Nej förlåt. Jag har missat att skriva ut var de kommer ifrån. Stolarna utan armstöd kommer från Ellos och de med armstöd kommer från Rum21.se. Jag lagt till det i själva inlägget nu. Vad bra att du säger till och jag är ledsen att jag missade det. Trevlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *