img_1753 Idag startar ett riktigt drömuppdrag för mig. Jag börjar nämligen ha mina egna fasta hemmafixsidor i tidningen Metro som har kring miljonen läsare. Och idag pryder jag och mitt första fix till och med omslaget. Vad glad jag blev när jag såg det.

För någon veckan sedan ringde Metro mitt i föräldraledigheten med Lilla T och frågade om jag ville göra deras nya DIY-sida i tidningen framöver. Och såklart ville jag det. Vilket fantastiskt roligt uppdrag.

Den här veckan är det lite mer pysselbetonat i och med Halloween än vad det kommer att vara framöver. Framöver blir det mer åt DIY och hemmafixhållet. Så håll utkik i Metro på tisdagar framöver.

Idag gör jag alltså godisgömmor i form av fladdermös, girlanger med spöken och blödande ljus i tidningen. Tre pyssel som blir roliga detaljer på barnens halloweenkalas. HÄR hittar du fler bilder och instruktioner.

img_1754

Fler dekorationer och pyssel till halloween

  1. Fixa snyggaste halloweendekorationen.
  2. 7 pyssel för hela familjen till halloween.
  3. 23 pyssel utan att skära i en endaste kladdig pumpa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *