Hemmafixbloggen.se-babygym-diy-hemmafix-barnrum-barnrumsinspo

Förra veckan berättade jag om mitt nya superroliga projekt med tidningen Metro, där jag varje tisdag kommer att göra DIY och hemmafix på en sida i tidningen. Då hamnade mitt halloweenpyssel på omslaget och det gjorde visst även denna veckas hemmafix. Nämligen det här babygymmet. Superspännande tycker jag. Framför allt denna vecka eftersom babygymmet är en stor favorit av de hemmafix jag gjort.

Genuina material såsom läder och trä håller länge och blir bara snyggare med tiden. Babygymmet är enkelt att flytta runt, underhåller bebisen var som helst i hemmet och du kan anpassa det så att det passar in i den övriga inredningen.

Så plocka upp ett ex av tidningen eller håll utkik på nätet när det läggs ut på deras sajt. Så snart det dyker upp där länkar jag såklart här.

Inköpsställen: Träkulor från billigaband.se, fårskinn från Karlsbergs gård, tapet “Blossom soft” från Mr Perswall, sänghimmel från Ohlssons tyger.  

monica-karlstein-hemmafixbloggen-se-babygym-barnrum Mer snygg barnrumsinspiration

1. Sy ditt eget tipitält. 
2. 6 enkla och prisvärda sätt att pimpa barnrummet.
3. 6 hemmafixprojekt som du gör ihop med barnen. 

4. Förvandla furubyrån till barnens drömmöbel. 
5. Klipp din egen mobil till spjälsängen eller vaggan. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *