dinosaurie-hemmafix-diy

När leksakerna börjar stuvas undan och inte komma fram lika ofta längre kan de få en ny chans. Här har några dinosaurier fått nytt liv som krukor åt ett gäng succulenter. Ett superkul upcycling-projekt.

Så gör du krukor av dinosaurier

Vad är succulenter?

Suckulent är en växttyp som kan magasinera vatten och de har vanligen tjocka köttiga blad eller stjälkar. Alla kaktusar är suckulenter, men långt ifrån alla suckulenter är kaktusar. I och med att de kan magasinera vatten är de också väldigt tåliga och tål att glömmas bort eller överlever till och med när du åker på semester och glömmer att fixa blomvakt.

Mer hemmafix och pyssel för barn

  1. 6 hemmafix för barnrummet – som du fixar ihop med barnen.
  2. Så här blir tandborstningen roligare – med en dinosaurie.
  3. Förvandla brandbilen som cool belysning.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *