Vad ska jag hänga på väggen hemma? Det är en av de vanligaste frågorna som jag får av er läsare. Och det, mina vänner är svårt att svara på. Tycker jag. Jag har själv samma dilemma hemma i nya lägenheten. Men här har jag samlat ihop fem saker du kan pimpa väggarna med. 

1. SMYCKESFÖRVARING
Gjord av en tavla och fungerar lika fint som förvaring som ett snyggt motiv i sig, beroende på vad du hänger där. HÄR hittar du fler bilder och instruktioner till hur du gör den.

2. HÄNGANDE FÖRVARING
Här använder jag ammunitionslådorna visserligen som odlingslådor på balkongen, men de fungerar lika bra som förvaring i barnrummet eller arbetsrummet och blir en cool detalj längs väggen. HÄR hittar du fler bilder och instruktioner.

3. SKOLPLANSCHER
De kostar ju oftast skjortan att köpa, men här visar jag hur du enkelt gör din egen.  HÄR hittar du fler bilder och instruktioner.

4. GRIFFELTAVLA
Tavlan kan användas till mycket annat. Här fungerar den som en glädjespridare och påminnelse om roliga upptåg som väntar inom kort. Lutar du den mot väggen slipper du dessutom borra hål i väggen. HÄR hittar du fler bilder och instruktioner.

5. BLOMSTRANDE KEMI
Inredaren och även min kollega Ernst Kirchsteiger är ju rundstavens stora okrönta konung och efter att ha inspirerats av hans fina hängande bord och ljuskrona, som båda är byggda med rundstav, kom jag på att jag skulle återanvända ett gäng provrör av glas som jag hade hemma. Då blev det så här. HÄR hittar du fler bilder och instruktioner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *