walk in closet, bänk i sammet Vi har två ytterdörrar till vår lägenhet. En av dörrarna leder in till en liten hall i direkt anslutning till köket. Den andra ytterdörren leder in till en stor hall om drygt 10 kvadratmeter. Nu funderar vi på att börja använda köksingången och sedan ha den stora hallen mer som ett inrett rum – kanske som en lyxig walk in closet.

Jag tänker ett rum med en snygg förvaring, tung textil som döljer ytterdörren, speglar, en tavelvägg, en stor och fluffig matta och en sådan här sittbänk i mitten av rummet. Vad tror ni? På så sätt får vi ju nästan ett extra rum som vi idag inte använder utan bara passerar genom.

För att få pallen i exakt den storlek som passar vårt rum funderar jag på att göra en själv. Jag har ju gjort en pall likt den här tidigare, men då använde jag ett soffbord från Ikea och gjorde om till bänk. Men då använde jag mig av en annan teknik.

Nu funderar jag på att bygga en bänk från scratch. Kolla in klippet om du vill veta hur du gör.

Mer hallinredning, förvaring och inspiration för din hall

  1. 21 smarta och snygga sätt att fräscha upp din hyresrätt
  2. Fixa förvaringslådorna med färg – smart förvaring till hall och badrum
  3. Gör din egen hängande hallförvaring
  4. Rostig kratta blir till annorlunda klädhängare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *